Au mers cu părinții la OrheiLand și s-au rătăcit: Trei copii, găsiți de polițiști pe o stradă din oraș

Trei copii au fost găsiți pe o stradă din Orhei de către polițiști. Aceștia au mers cu părinții la OrheiLand de Ziua Copiilor.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor, în timpul patrulării pe strada Unirii, orașul Orhei, au depistat fără supraveghere trei copii minori. Din discuții cu ei aceștia au comunicat că sunt din orașul Chișinău iar la Orhei au venit la concertul organizat cu prilejul,,Ziua copiilor,, în parcul de distracții iar la moment căuta transport pentru a se deplasa acasă.

Minorii au fost escortați la IP Orhei iar la scurt timp a fost luata legătura cu părinții minorilor iar aceștia la rândul lor au comunicat ca vor veni a doua zi după copii, deoarece la moment nu au posibilitate. Pe timp de noapte, aceștia au fost cazați la secția pediatrie a spitalului raionul Orhei.

Astfel, părinții au fost amendați pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare de către părinți sau de către persoanele care îi înlocuiesc a obligațiilor de întreținere, de educare şi de instruire a copilului se sancționează cu amendă de la 6 la 15 unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 15 la 25 de ore.


Pub