(video) „Doar o mamă poate înțelege”. Istoria tulburătoare a unei polițiste din Ucraina, nevoită să-și lase copiii în Moldova și să revină în țară

Natalia Croitor este angajată a Inspectoratului de Poliție din orașul Sîngerei, delegată să gestioneze fluxul de refugiați la punctul de trecere al frontierei Unguri. Din toate cazurile din perioada războiului, Natalia a relatat despre istoria care a marcat-o extrem de tare. Este vorba despre o mamă a trei copii, căpitan de poliție din Ucraina, care și-a petrecut copii până la vamă și a fost nevoită să se întoarcă în Ucraina.

Foto: Captură video

„Copii ei trebuiau să ajungă la Bălți, i-am spus că-mi asum toată responsabilitatea și obligațiunea de a-i transporta în siguranță. Ea trebuia să se întoarcă înapoi în Ucraina. Nu a stat mult cu noi și a trebuie să plece. Momentul despărțirii dintre mama și copii săi sunt niște emoții de nedescris. Doar o mamă poate să înțeleagă cum este să-ți lași copii într-o țară străină, cu nu știu cine”

Natalia spune că atunci când ajuns acasă „a răbufnit emoțional”: Am intrat în casă, după ce am dus copii la centru, m-am uita la copii mei dormind și m-am gândit, Doamne, cât este de bine să fie pace pe pământ.

Iată reportajul integral:



Pub