Moldovean căutat în Franța pentru infracțiuni grave, prins în drum spre casă: Vameșii de la Albița l-au reținut

Potrivit informațiilor, poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din Franţa, care este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni cu violenţă, în grup infracţional organizat, pe teritoriul acestui stat.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 35 de ani. 

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Franţa, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni cu violenţă, în grup infracţional organizat, pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: ITPF Iași



Pub