„Încă sunt acolo”. Novac, cu detalii despre vizita procurorilor la sediul PSRM

Deputatul BCS, Grigore Novac, spune că vizita procurorilor de astăzi la sediul PSRM nu pot fi numite percheziții, iar oamenii legii, la această oră, încă caută documente. „Acțiunea a fost legală, au venit, au prezentat ordonanța, și acum sunt acolo”, a spus acesta la Puterea a 4-a de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„Să fie clar pentru toți - nu au fost percheziții, este adevărat că au venit procurori cu ordonanța prin care au cerut să ridice niște acte contabile, dar nu au fost descinderi, au venit, s-au prezentat, ordonanța și a fost dat curs acestei ordonanțe, nu a fost cum se vehiculează, e acțiune legală, au venit, au prezentat și cred că și acum sunt acolo. Nu știu ce fac, nu stăteam lângă ei ca să-i monitorizez. Nu știu ce fac, probabil fac cunoștință cu ce-i interesează”, a declarat deputatul.

Procurorii au descins astăzi la sediul PSRM. Aceștia căutau documente ce ar dovedi „finanțarea ilegală a partidului politic”, a declarat, pentru UNIMEDIA, Mariana Cherpec, procurora responsabilă de comunicarea cu mass-media.


Pub