image
Sursa foto: Profimedia

Planurile lui Mohamed Salah au fost deconspirate! Unde vrea să meargă egipteanul dacă nu continuă la Liverpool

Mohamed Salah (29 de ani) mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, însă viitorul fotbalistului pe Anfield a fost pus sub semnul întrebării în ultima perioadă.

Potrivit The Athletic, Mohamed Salah are deja planul făcut în cazul în care nu reușește să ajungă la un acord de prelungire a angajamentului cu Liverpool. Concret, starul egiptean își dorește să continue în Anglia, indiferent de situația pe care o va avea la formația de pe Anfield până vara viitoare.

Astfel, este de așteptat ca Salah să poată ajunge la una dintre rivalele celor de la Liverpool din Premier League. Decizia acestuia este una total surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont că de serviciile fotbalistului s-au interesat de-a lungul timpului formații precum Real Madrid, Barcelona sau PSG, astfel că avea de unde alege în cazul unei despărțiri de trupa lui Jurgen Klopp.

La conferința de presă organizată înaintea finalei UEFA Champions League, Salah a fost întrebat despre planurile sale de viitor. Atacantul "cormoranilor" a dat un răspuns prompt și a ținut să îi liniștească pe suporterii lui Liverpool, pe care i-a asigurat că va continua pe Anfield și din ediția următoare.

"Cu siguranță voi rămâne la Liverpool și sezonul viitor, asta e clar. În mintea mea, nu mă concentrez acum pe contract. Nu vreau să fiu egoist, dar nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre contract”, a spus Mohamed Salah.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: