image
Sursa foto: Profimedia

Surpriză de proporții! Kylian Mbappe a "aprobat" transferul lui Sadio Mane la PSG

Sadio Mane (30 de ani) mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, însă senegalezul vrea să plece de pe Anfield încă din această vară.

Deși Bayern Munchen părea marea favorită la un moment dat pentru transferul lui Sadio Mane, acum, PSG a intrat și ea în cursa pentru semnătura fotbalistului. Sport Bild anunță că pariezienii sunt gata să le facă o ofertă mai avantajoasă celor de la Liverpool, dar și să îi propună jucătorului un salariu mai mare față de ceea ce a oferit campioana din Bundesliga.

Sursa citată mai notează că trasferul lui Sadio Mane la PSG a primit acceptul și din partea lui Kylian Mbappe. După semnarea prelungirii contractului cu gruparea de pe "Parc des Princes", starul francez are dreptul de a se implica în transferuri, dar și în schimbarea antrenorilor.

De situația lui Mane vrea să profite Bayern Munchen, care și-l dorește pe decarul lui Liverpool încă din această vară. Pentru asta, bavarezii au pregătit și prima ofertă concretă, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Campioana din Budesliga este dispusă să ofere 30 de milioane de euro în schimbul lui Sadio Mane, sumă la care ar urma să se adauge și anumite bonusuri. Totodată, Bayern Munchen s-ar fi înțeles cu jucătorul pentru un contract valabil pe trei sezoane, astfel că decizia finală se află "pe masa" "cormoranilor", care îl pot pierde gratis pe senegalez vara următoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: