image
Sursa foto: Profimedia

Kurt Zouma și-a aflat pedeapsa după ce și-a maltratat pisica

La începutul acestui an, Kurt Zouma (27 de ani) a fost surprins în momentul în care își lovea pisica. Imaginile au devenit virale în scurt timp, iar autoritățile din Anglia s-au sesizat și au luat primele măsuri împotriva fotbalistului.

După mai multe luni de judecată, Zouma și-a aflat pedeapsa. Conform Sky Sports, fundașul celor de la West Ham va trebui să facă 180 de ore de muncă în folosul comunității și nu va avea dreptul să dețină pisică în următorii cinci ani.

Verdictul este unul blând pentru Kurt Zouma, despre care se scria la un moment dat că ar putea face chiar închisoare.

La scurt timp după ce cazul jucătorului a luat amploare, West Ham United a decis să îl sancționeze pe Zouma cu 300.000 de euro, echivalentul salariului său pe 2 săptămâni. Acea sumă a fost direcționată ulterior, sub formă de donație, către organizații caritabile care au în grijă animale.

Cei de la Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii față de Animale au anunțat că i-au confiscat fotbalistului cele două pisici și că ele se află momentan în grija lor, până când ancheta va fi finalizată.

"Ambele pisici se află sub protecția noastră, au fost consultate de către un veterinar și sunt îngrijite corespunzător. Vor române în grija noastră cât timp investigația continuă și nu există posibilitatea ca ele să fie relocate.

Înțelegem nivelul ridicat de interes pentru acest caz și vă putem asigura că ofițerii noștri experimentați conduc o investigație completă. Din cauza faptului că încă se află în desfășurare, nu putem spune mai multe, dar vom veni cu noutăți atunci când putem", au transmis cei de la RSPCA, conform footmercato.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: