Surprize muzicale, emoții și multe zâmbete la Aeroportul Chișinău

Un 1 Iunie cu totul deosebit la Aeroportul Internațional Chișinău. Mai mulți copii, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, participanți și laureați ai concursurilor internaționale, au încântat publicul cu piesele interpretate la pian în sala de Plecări.

Foto: Avia Invest

Muzica și talentul copiilor, care au ales tocmai de ziua lor să vină cu un recital în incinta aeroportului, a fost o surpriză pe măsură pentru toți pasagerii.

Cei 17 copii sunt elevii centrului de creație GHIOCEL, din orașul Chișinău. Cei mai mici pianiști au doar 5 ani, dar se pot numi deja artiști în tot sensul cuvântului.


Atât copiii, cât și pasagerii s-au distrat de minune, trăind emoții calde și frumoase în această zi. Inițiativa micilor artiști a fost susținută cu drag de către administrația Avia Invest, care le-a oferit câteva surprize și o excursie la Aeroportul Internațional Chișinău.


Cu prilejul sărbătorii internaționale de 1 Iunie, Avia Invest, Aeroportul Internațional Chișinău le urează tuturor micuților o copilărie fericită, cu multe succese și zboruri spre noi culmi.  



// console.log('no ads situation')