joi, 18 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
HomepageBlogPeste 430.000 vizitatori unici pe site-urile agrobiznes.md și agrobiznes.ro în luna mai

Peste 430.000 vizitatori unici pe site-urile agrobiznes.md și agrobiznes.ro în luna mai

Recomandate

Site-urile Agrobiznes din Moldova și România sunt în topul preferințelor publicului interesat de agricultura de performanță.

Audiența Agrobiznes.md își păstrează trendul ascendent și în luna mai. Conform Google Analytics, site-ul a înregistrat un număr total de 326.273 de vizitatori unici și circa 470 de mii de afișări de pagină.

Luna trecută, Agrobiznes.md înregistrase 342 de mii de vizitatori unici.

Pe de altă parte, și Agrobiznes.ro își fortifică prezența pe piața media din România, ridicându-se în topul preferințelor publicului local.

În luna mai, a înregistrat 108.671 vizitatori unici și circa 250 de mii de afișări de pagină. Este pentru a treia lună consecutiv când site-ul își păstrează audiența de peste 100 de mii de unici lunar.

Agrobiznes este un proiect media care a luat naștere acum 10 ani în Moldova. Începând din 2021, și-a început activitatea Agrobiznes.ro, iar în 2022 a fost lansat Agrobiznes.itAudiența anuală a site-ului Agrobiznes.md este de circa 2 milioane de vizitatori unici, fiind Portalul agricol #1 în Republica Moldova.

Publicul nostru țintă sunt fermierii medii și mari, reprezentanții companiilor de inputuri agricole, experți și reprezentanți ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat și persoane interesate de ultimele tendințe din agricultură.

Citește și ›

Despre noi