image
Sursa foto: Profimedia

Ziua răzbunării! Prima lovitură dată de Real Madrid pe piața transferurilor. PSG, lăsată "cu ochii în soare"

Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară în istorie, după ce a învins-o pe Liverpool cu 1-0, și pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă.

Prima țintă a grupării de pe Bernabeu este Aurelien Tchouameni, mijlocașul de 22 de ani care a făcut spectacol în tricoul lui AS Monaco.

Madrilenii au făcut o primă ofertă pentru Aurelien Tchouameni, de aproximativ 70 de milioane de euro, refuzată de AS Monaco.

Marca scrie azi că Real Madrid face "sprintul final" pentru transferul lui Tchouameni, primul jucător care va ajunge pe Bernabeu după câștigarea UEFA Champions League.

"Albii" i-au propus mijlocașului un contract pe 5 ani, iar suma de transfer se va ridica la 80 de milioane de euro, mai scrie sursa citată, care anunță că părțile au bătut palma și mutarea este ca și făcută.

Informația este confirmată și de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care anunță că ultima rundă de negocieri dintre Real Madrid și AS Monaco va avea loc în următoarele ore. Real Madrid este sigură de transfer, în condițiile în care jucătorul și-a dat acordul pentru a merge pe Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: