image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, gata să îi facă o ofertă de nerefuzat lui Vinicius! Durata contractului + salariul brazilianului

Vinicius jr. (21 de ani) a avut parte decel mai bun sezon al carierei, iar prestațiile sale în tricoul celor de la Real Madrid au fost unele remarcabile.

Mai mult, fotbalistul brazilian a marcat singurul gol al "galacticilor" din finala UEFA Champions League, disputată în compania lui Liverpool, 1-0. Aceste realizări i-au făcut pe oficialii celor de la Real Madrid să ia o decizie importanță în ceea ce privește viitorul lui Vinicius, iar madrilenii sunt gata să înainteze o ofertă de nerefuzat pentru fotbalist.

Vinicius mai are contract cu Real Madrid până în 2024, însă Florentino Perez vrea să își asigure serviciile fotbalistului brazilian pe încă cinci ani. Potrivit Daily Mail, "galacticii" sunt gata să îi ofere jucătorului o prelungire a contractului în valoare de 50 de milioane de lire sterline (aproape 59 de milioane de euro).

În momentul de față nu există dubii în ceea ce privește viitorul lui Vinicius la Real Madrid, astfel că este de așteptat ca brazilianul să accepte propunerea campioanei Europei, mai ales că, recent, a transmis că își dorește să joace pe "Santiago Bernabeu" pentru mult timp de acum înainte.

100 de milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius, potrivit Transfermarkt.com

52 de meciuri, 22 de goluri și 20 de pase decisive a reușit brazilianul în acest sezon pentru Real Madrid

Vinicius, care se află în curtea celor de la Real Madrid din vara anului 2018, încasează aproximativ trei milioane de euro anual, o sumă destul de mică dacă ar fi să ne raportăm la prestațiile brazilianului din ultima perioadă, anunță AS.com.

Cu toate acestea, potrivit Marca, Vinicius va primi o majorare a salariului în următoarea perioadă. Concret, brazilianul ar urma să primească în jurul la 12 milioane de euro anual/net, ceea ce înseamnă că îl va propulsa în topul celor mai bine plătiți fotbaliști ai Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: