image
Sursa foto: Profimedia

Transferul de răsunet pregătit de Liverpool pentru sezonul următor! Pe cine a pus ochii Jurgen Klopp

Liverpool a pierdut în finala UEFA Champions League, scor 0-1 împotriva celor de la Real Madrid, pentru a doua oară în ultimii patru ani.

Totodată, gruparea de pe Anfield a ratat și titlul în Premier League, în dauna celor de la Manchester City, deși lupta dintre cele două formații s-a dus până în ultima etapă. Aceste contraperformanțe i-au ambiționat și mai tare pe "cormorani", care plănuiesc să facă un transfer important în această vară.

Potrivit publicației FourFourTwo, Liverpool vrea să îl transfere pe Harry Kane (28 de ani), actualul atacant al celor de la Tottenham. Fotbalistul cotat la 100 de milioane de euro este văzut de către Jurgen Klopp drept piesa lipsă din puzzle-ul "cormoranilor", iar oficialii clubului de pe Anfield ar fi purtat deja și primele discuții cu Spurs.

Varianta Kane la Liverpool a apărut în special după decizia lui Sadio Mane de a părăsi clubul în această vară, iar această plecare va slăbi considerabil linia ofensivă a lui Klopp. Rămâne de văzut dacă mutarea lui Harry Kane la Liverpool se va realiza cu succes în cele din urmă, ținând cont că atacantul a mai fost dorit în ultima vreme și de Manchester City sau Manchester United, însă a ales de fiecare dată să continue la actuala echipă.

De situația lui Mane vrea să profite Bayern Munchen, care și-l dorește pe decarul lui Liverpool încă din această vară. Pentru asta, bavarezii au pregătit și prima ofertă concretă, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Campioana din Budesliga este dispusă să ofere 30 de milioane de euro în schimbul lui Sadio Mane, sumă la care ar urma să se adauge și anumite bonusuri. Totodată, Bayern Munchen s-ar fi înțeles cu jucătorul pentru un contract valabil pe trei sezoane, astfel că decizia finală se află "pe masa" "cormoranilor", care îl pot pierde gratis pe senegalez vara următoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: