(video) „Nu răfuielilor politice! Vrem justiție corectă!” Protest cu scotci la gură, la Curtea de Apel, în susținerea lui Igor Dodon

Deputați și consilieri municipali din cadrul Partidului Socialiștilor, dar și simpatizanți ai formațiunii au protestat la Curtea de Apel Chișinău, acolo unde urmează să se decidă astăzi, dacă fostul șef de stat, Igor Dodon, rămâne în arest la domiciliu.

Foto: captura ecran

(update 14:50) „Cei care au promis viață bună cetățenilor, în realitate luptă cu propriii cetățeni. Ei nu sunt gata să recunoască faptul că Moldova este lider european și la inflație, și la sărăcie, nu sunt gata să recunoască faptul că sunt incapabili să facă măcar ceva. În locul propriilor probleme luptă cu propriul popor, cu opoziția”, a declarat deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

(update 14:33) „Jos PAS, jos oligarhii din PAS”, scandează manifestanții.

(update 14:08) La protest a venit și un bărbat care a început a scanda: „Bandiților! Dodon, la pușcărie”. „Te-au cumpărat cu o sticlă de vodka”, i-a spus acesta unuia dintre manifestanți. În replică, protestatarii au început a scanda: „Jos provocatorii!”.

Bărbatul a aruncat acuzații și în adresa carabinierilor prezenți la eveniment, pentru a asigura ordinea publică: „Bandiților, criminali ce sunteți! Tu nu ai onoare și cinste”.

(update 14:00) „Rușine!”, scandează manifestanții, cu referire la tariful la gaz și prețurile la carburanți.

(update 13:30) „Băieți, voi sunteți serioși? Voi chiar considerați toți acești oameni, o țară întreagă, de proști? Voi chiar credeți că oamenii v-au votat pentru aceste spectacole? Apropo, a doua zi după arestul lui Igor Dodon, benzina a sărit la 31 de lei, motorina aproape 28 de lei, iar gazul vineri trebuie să ajungă la 24 de lei. Iată și toată lupta cu corupția a Maie Sandu, hoții sunt promovați, iar cei care i-au demascat sunt arestați”, a declarat deputatul PSRM Bogdan Țîrdea.

„Libertate lui Dodon! Nu răfuielilor politice! Vrem justiție corectă!”, scandează manifestanții.

Urmăriți live, pe UNIMEDIA:



Pub