(video 18+) Un bărbat, bătut de un minor într-o stație din Criuleni: Scena filmată și postată pe TikTok. Poliția investighează cazul

Un bărbat este lovit cu cruzime într-o stație din Criuleni de către un minor, imaginile video au apărut pe rețelel de socializare. Poliția s-a autosesizat și a inițiat o anchetă, iar persoanele care au filmat, postat și lovit au fost identificate.

Foto:

Potrivit informațiilor, incidentul ar fi avut loc în luna aprilie curent, într-o stație de așteptare a transportului public, iar ieri, imaginile au fost postate în mediul online. Preliminar, totul ar fi început după ce în domiciliul unei femei din satul Zolonceni, raionul Criuleni, a intrat o persoană necunoscută. La solicitarea proprietarei, bărbatul a părăsit domiciliul și a plecat în direcția stației de așteptare din localitate.

Ulterior, un adolescent de 16 ani, rudă de-a femeii, aflând despre cele întâmplate, s-a apropiat de bărbatul care se afla în stația de așteptare și a început să-l lovească peste diferite părți ale corpului cu pumnii și picioarele.

Minorul și-a încetat acțiunile agresive după ce mătușa acestuia a intervenit, iar fiica femeii a filmat toată scena.

Astfel, victima nu a fost identificată, iar sesizări asupra cazului nu au fost înregistrate.

Totodată, pe rețelele de soacializare au aparut imagini cum o tânără este bătută cu picioarele și umilită chiar în fața unei școli de către o altă tânără. Poliția nu a venit cu o reacție pe acest caz. 




Pub