image
Sursa foto: Profimedia

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Sadio Mane

Ousmane Dembele (24 de ani) se află la final de contract cu Barcelona, iar cele două părți au negociat intens în ultima perioadă, însă nu au reușit să ajungă la un acord final.

După ce formații precum PSG, Bayern Munchen și Chelsea și-au exprimat dorința de a-l transfera pe fotbalistul francez, acum, o altă echipă de top a Europei a intrat pe fir.

Potrivit Goal.com, Liverpool, care a pierdut finala Champions League împotriva lui Real Madrid, a pus ochii pe Dembele, iar oficialii "cormoranilor" au făcut deja primii pași în ceea ce privește transferul. Concret, formația de pe Anfield a luat legătura cu agenții jucătorului pentru a afla care sunt condițiile unei eventuale mutări.

Ousmane Dembele este văzut de Jurgen Klopp drept înlocuitorul perfect pentru Sadio Mane, care și-ar fi exprimat deja dorința de a pleca de la Liverpool în această vară, cu un an înaintea expirării contractului.

De cealaltă parte, Ousmane Dembele așteaptă să vadă ce oferte concrete va primi și abia după aceea va lua o decizie finală cu privire la viitorul său.

Mundo Deportivo susține că principalul atu al celor de la Chelsea în convingerea lui Dembele îl reprezintă antrenorul Thomas Tuchel, care îl cunoaște foarte bine pe internaționalul francez și a scos maximum de la acesta în perioada în care cei doi au colaborat la Borussia Dortmund.

Cele două părți sunt in discuții de mai mult timp, însă lucrurile au fost tărăgănate din cauza situației în care se afla Chelsea. Dar odată cu cedarea acțiunilor lui Roman Abramovich către consorțiul american condus de Todd Boehly clubul de pe Stamford Brigde a intrat într-o nouă eră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: