image
Sursa foto: Profimedia

”Închideți voturile. La revedere!”. Thierry Henry, verdict în cursa pentru Balonul de Aur

Karim Benzema este văzut drept câștigătorul Balonului de Aur, după ce a cucerit UEFA Champions League cu Real Madrid.

Fostul internațional francez Thierry Henry chiar le-a cerut organizatorilor evenimentului să închidă voturile, pentru că nu poate fi alt câștigător decât atacantul lui Real Madrid.

”Vreau să le transmit un mesaj celor de la France Football sau cui organizează votarea. Închideți voturile! Balonul de Aur a fost câștigat deja de Karim Benzema. La revedere!”, a spus Thierry Henry, citat de As.com.

Karim Benzema a făcut cel mai bun sezon al carierei, de departe. Francezul a câștigat cu Real Madrd Supercupa, titlul în Spania și UEFA Champions League, dar și Liga Națiunilor cu Franța în octombrie anul trecut.

În cele 46 de meciuri jucate pentru echipa de club în ultimul sezon, Karim Benzema a marcat nu mai puțin de 44 de goluri și a reușit și alte 15 assist-uri.

Neymar, în schimb, este de părere că Vinicius Junior, marcatorul unicului gol al finalei UEFA Champions League cu Liverpool, ar merita Balonul de Aur.

”Balonul de Aur? Nu am văzut multe meciuri anul acesta, dar, din câte mi-am dat seama, Vinicius, pentru mine a fost cel mai bun jucător. Benzema s-a descurcat foarte bine la rândul său, dar eu zic că Vinicius a fost cel mai bun”, a declarat Neymar, la TNT Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: