Breaking News

image
Sursa foto: Lee County Sheriff's Department

Copil de 10 ani arestat în Florida după ce a amenințat că își ia armă și va face o baie de sânge

Un elev de clasa a 5-a, din Florida, a fost arestat în acest weekend după ce a amenințat prin mai multe mesaje că va împușca mai multe persoane, a anunțat poliția.

Băiatul de 10 ani, elev la școala elementară Patriot din Cape Coral, a fost încătușat și dus la secția de poliție sâmbătă seară, pentru că a amenințat în scris că va face o baie de sânge, împușcând mai multe persoane, potrivit Newsweek.

„Comportamentul acestui elev este condamnabil, mai ales după tragedia recentă din Uvalde, Texas”, a declarat șeriful din comitatul Lee, Carmine Marceno, într-un comunicat. „Este esențial să ne asigurăm că elevii noștri sunt în siguranță.”

Biroul șerifului a fost informat cu privire la mesajele alarmante, iar un serviciu special pentru investigarea faptelor comise de minori a preluat cazul.

Marceno a spus că ofițerii au reacționat imediat. „Vom avea lege și ordine în școlile noastre! Echipa mea nu a ezitat nicio secundă și a acționat imediat după această amenințare”, a spus el.

„Acum nu este momentul să te comporți ca un mic delincvent. Nu este amuzant", a spus Marceno. „Acest copil a făcut o amenințare falsă, iar acum se confruntă cu consecințe reale.”

Incidentul vine la mai puțin de o săptămână după atacul armat de la școala din Uvalde, Texas, unde 19 elevi și doi profesori au fost împușcați mortal de Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: