image
Sursa foto: Instagram

Soția lui Thiago a trăit un "coșmar absolut" înainte de finala UCL: "Nu a mai fost vorba despre fotbal!"

Finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid, încheiată cu victoria spaniolilor, scor 1-0, a avut mari probleme de organizare înainte de fluierul de start.

Mai mulți suporteri au blocat căile de acces și au forțat intrarea pe Stade de France cu bilete falsificate. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene pe cei aflați în incinta arenei, fie că erau vinovați sau nu.

Printre persoanele care și-au făcut loc cu greu în stadion s-a numărat și Julia Vigas, soția lui Thiago (31 de ani). Pe rețelele sociale, aceasta s-a plâns de faptul că atât ea, cât și cei din jur au fost victimele autorităților și celor care au încercat să intre fraudulos pe stadion.

"Nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea, dar trebuie să mă exprim. Finala a fost un coșmar absolut, nu a mai fost vorba despre fotbal, a mers mai departe decât simplul rezultat.

Din cauza lipsei de organizare și a pazei, au fost multe momente de panică. Am fost amenințați constant de către găști de hoți, care au încercat să ne jefuiască și să intre în stadion fără bilet.

Din cauza asta, mulți suporteri au rămas în afara stadionului și s-a creat o avalanșă de oameni. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în suporteri, iar unii dintre ei au fost și bătuți.

Toți erau inocenți. A trebuit să fim escortați în afara stadionului pentru propria noastră siguranță. Trebuie făcut ceva, acest lucru nu se poate întâmpla la un astfel de eveniment și cerem mai multă responsabilitate. Putea ieși mult mai rău...", a declarat Julia Vigas, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: