„Nu era cuțit, ci șurubelniță, nu l-am amenințat - doar o observație”: Taximetristul agitat de la Aeroport, cu explicații la poliție

Noi detalii despre cearta dintre cei doi taximetriști la aeroportul din Chișinău. Bărbatul, surprins cu un obiect ascuțit în mână, de fapt, avea o șurubelniță, a spus acesta polițiștilor, care au mers la fața locului pentru a documenta cazul. Audiat de ofițeri, acesta a mai spus că nu a amenințat pe nimeni și doar a făcut observație șoferului după ce ultimul a parcat neregulamentar pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc sâmbătă, pe teritoriul Aeroportului.

Foto: colaj

Poliția a fost solicitată de un bărbat de 29 de ani, care a spus că este amenințat de un alt bărbat de 30 de ani.

Astfel, în cadrul documentării s-a stabilit că acesta nu avea un cuțit, dar o șurubelniță, pe care a utilizat-o pentru a repara ceva la mașină și a uitat să o pună la loc.

La fel, bănuitul a spus că nu a amenințat pe nimeni, doar a făcut observație șoferului, după ce s-a parcat neregulamentar.

Cazul este înregistrat, iar angajații IP Botanica stabilesc toate circumstanțele. Totodată, urmează a fi ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a fi analizate.

Cearta dintre cei 2 taximetriști a ajuns pe internet. Aceștia au avut un schimb de replici acide, iar ulterior unul dintre aceștia a scos și un obiect ascuțit, asemănător unui cuțit. 


Pub