Comerțbank a premiat câștigătorii celei de-a doua etape, din cadrul Campaniei Promoționale "COMERȚBANK și Visa te premiază - Cadoul îl alegi tu!"

Primăvara aceasta a fost mai frumoasă pentru deținătorii cardurilor Visa de la Comerțbank. În data de 27.05.22, au fost premiați câștigătorii celei de-a doua etape, din cadrul Campaniei Promoționale "COMERȚBANK și Visa te premiază - Cadoul îl alegi tu!".

Foto: Comerțbank

Câștigătoarea Marelui premiu, în valoare de 1 000 EUR este:

  • Lazariuc Natalia.

Câștigătorii premiilor în valoare de 100 EUR fiecare sunt:

  • Caimacan Veronica
  • Patrichios Alexandru
  • Toma Sergiu
  • Guritenco Nicolae

Norocoșii câștigători își vor alege singuri cadoul, suma fiind transferată la contul de card, conform cursului BNM din data transferului.

“În această primăvară ne-am propus să susținem clienții noștri și să le oferim surprize plăcute. În parteneriat cu Visa, am lansat această campanie promoțională, oferind posibilitatea clienților noștri să-și aleagă singuri cadoul. Cel mai util cadou cu siguranță, este cel pe care ți-l alegi singur. În cadrul promoției am oferit 9 premii în valoare de 100 EUR fiecare și premiul mare în valoare de 1000 EUR. Ne bucură faptul că am reușit să avem o primăvară mai frumoasă în familia Comerțbank” a menționat: 
Olga Bejenaru, Șef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, al B.C.”Comerțbank”S.A.

Câștigătoarea premiului mare, Lazariuc Natalia, a menționat:

“O surpriză foarte plăcută și total neașteptată. Am auzit de această campanie, și da, recunosc că tare mi-am dorit să câștig, dar nu credeam că ași putea fi eu, deoarece niciodată nu am câștigat nimic. Am nevoie de bani și chiar nu știam cum să fac. Am trei copii, unul este student și trebuie să achit contractul pentru studii, dar totodată vreau să mergem cu familia în vacanță. Întrebarea este rezolvată acum, deoarece eu voi utiliza acum cadoul cum știu eu mai bine- foarte util. Mulțumesc mult Comerțbank.”


Reamintim, promoția s-a desfășurat în perioada 22 martie - 22 mai, în cadrul căreia au participat automat, deținătorii cardurilor Visa de la Comerțbank, au efectuat plăți în regim obișnuit cu cardul bancar, la comercianții din țară și de peste hotare, inclusiv în mediul on-line, dintre care cel puțin 3 tranzacții a câte minim 100 MDL.

“Obiectivul băncii este de a implementa noi tehnologii bancare, care favorizează extinderea spectrului de servicii și produse bancare oferite. Acestea se materializează prin îmbunătățirea experienței clienților, creșterea continuă a gradului de satisfacere a necesităților și așteptărilor tuturor clienților, atât cei actuali, cât și cei potențialii” a menționat:
Elena Cușnir, Șef Divizie Dezvoltare și Tehnologii Informaționale al B.C.”Comerțbank”S.A.


Comerțbank mulțumește tuturor clienților care au ales achitarea fără numerar și adresează sincere felicitări câștigătorilor și îndeamnă clienții să fie activi și în cadrul următoarelor campanii promoționale care vor fi organizate de către bancă.


Detalii privind Campania promoțională găsiți în Regulamentul oficial al promoției ”COMERȚBANK și Visa te premiază – Cadoul îl alegi tu!”.


// console.log('no ads situation')