Cei mai buni angajați din Business Banking, premiați de top managementul maib

Maib continuă să premieze excelența angajaților care înregistrează cele mai bune rezultate în activitate și trăiesc zi de zi valorile băncii. De aplauze, aprecierea top managementului, diplome de gratitudine și premii valoroase s-au învrednicit 18 manageri din Divizia Business Banking. Potrivit rezultatelor din primul trimestru al anului curent, aceștia au acordat cele mai multe credite întreprinderilor micro, mici și mijlocii – circa 1/3 din totalul creditelor oferite IMM-urilor pe piața Republicii Moldova.

Prezenți la eveniment, Giorgi Shagidze, Președintele maib, și Andrii Glevatskyi, Vicepreședinte al băncii, responsabil de Divizia Business Banking, au remarcat succesele angajaților, încurajându-i să continue să se autodepășească, fiind mereu orientați către clienți și necesitățile acestora.

„Într-adevăr, sunteți cei mai buni dintre cei mai buni în Business Banking și mă bucur că am ocazia să vă mulțumesc personal pentru eforturile pe care le depuneți zilnic pentru ca maib să rămână în continuare alegerea nr.1 a companiilor pe piață în ceea ce privește contractarea unui credit. Fiecare dintre voi este un membru cheie în echipă, la fel precum dedicația și profesionalismul fiecăruia sunt ingrediente indispensabile ale succesului nostru comun. Continuați să fiți astăzi mai buni ca ieri și rezultatele nu vor întârzia să apară!”, a menționat Andrii Glevatskyi.

Vadim Culea, Șef al Departamentului Vânzări Business Banking, a ținut să accentueze că succesul în Business Banking se datorează spiritului de echipă și pasiunii pe care fiecare dintre colegii săi o are pentru activitatea de creditare, una dintre cele mai importante din sfera bancară. Aprecieri și mesaje de încurajare pentru premianți au avut și mentorii Kostiantyn Isaiev, Natalia Salcuțan, Galina Vasilița și Tetiana Muliar.

Maib a devenit foarte rapid comunitatea în care sunt motivat să mă dezvolt. În cadrul premierei celor mai buni vânzători din Business Banking m-am convins repetat despre faptul că am luat o decizie bună angajându-mă la maib și că banca apreciază la justa valoare adevărata implicare și plus-valoarea pe care o furnizezi. 

Am avut parte de o ceremonie de premiere cu adevărat memorabilă, m-am simțit important, am simțit că sunt o parte esențială a unui mecanism puternic ce mișcă societatea. După părerea mea, am reușit să ating  rezultate bune prin faptul că îmi place ceea ce fac, sunt conștient că ocupația mea este vitală pentru economia țării și micul business din Moldova. Atâta timp cât procesul este unul calitativ, succesul va fi iminent”, ne-a spus Tiberius Toma, unul dintre specialiștii premiați pentru rezultatele excelente în vânzări Business Banking.

Și Eugenia Cvasniuc, consilier relații clienți în sucursala „Rîșcani”, a fost entuziasmată să fie premiată alături de colegii săi pentru aportul zilnic în dezvoltarea direcției Business Banking la maib.

„A fost un eveniment frumos, cu o atmosferă caldă și prietenoasă. Avansăm la nivelul următor, de aceea scopul principal este să ne dezvoltăm, să depunem maxim eforturi ca să înregistrăm rezultate și mai bune. Motivarea mea rămân a fi clienții care vin să-și dezvolte afacerile cu ajutorul celor mai bune soluții de finanțare de pe piață, disponibile la maib. Sunt mândră să fac parte din această echipă”.

Finalul evenimentului de premiere a fost marcat de trainerul Ilie Dercaci, care le-a vorbit angajaților maib despre arta vânzării, importanța încrederii în sine și modul în care comunicarea eficientă cu clienții contribuie la realizarea obiectivelor setate.

Oamenii integri, inovativi, agili și profesioniști sunt principalul activ al maib. Banca va continua să susțină creșterea în carieră a angajaților săi, urmărind, în același timp, să atragă profesioniști în echipă. Maib îşi propune să crească loialitatea angajaţilor, să dezvolte o cultură corporativă de calitate, să promoveze leadershipul şi managementul performanţei. Pe termen mediu, un obiectiv al maib este menţinerea angajamentului angajaţilor la nivelul de peste 85%.

În prezent, echipa profesioniștilor maib este formată din peste 2300 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajații sectorului bancar din țară. În 2021, maib s-a clasat în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Totodată, banca este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind cel mai cunoscut brand de angajator dintre cele 12 companii propuse spre alegere.

 

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, deținând 31,4% din activele bancare ale țării și 34,9% din portofoliul de credite la situația din 31 decembrie 2021. Banca deservește peste 35% din populația Republicii Moldova și se numără printre cei mai mari angajatori din țară.

Maib este recunoscută pe scară largă pentru serviciile sale, pentru deservirea calitativă a clienților și produsele inovatoare. Din 2018, cel mai mare acționar al maib este un consorțiu de investitori format din Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Invalda INVL, un grup lider de gestionare a activelor din Țările Baltice și Horizon Capital, un fond de investiții privat axat pe piețele emergente din Europa.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.