image
Sursa foto: Profimedia

Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe imediat după finala UCL dintre Real Madrid și Liverpool

Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, a vorbit imediat după finala UCL despre refuzul lui Kylian Mbappe de a veni pe Santiago Bernabeu.

Omul numărul 1 de la gruparea iberică nu s-a ferit să-și exprime părerea cu privire la ratarea transferului lui Kylian Mbappe, care era dat de mulți ca fiind sigur jucătorul lui Real Madrid din sezonul viitor.

Conducătorul formației iberice a încercat să ofere o nuanță a declarațiilor pozitivă, în care să nu dea de înțeles că este supărat pe refuzul atacantului francez.

"Mbappe? Nu există în această seară. E petrecerea lui Real Madrid. El reprezintă ceva din trecut. Nimic nu s-a întâmplat. Real Madrid a avut un sezon perfect", a spus Florentino Perez, conform Fabrizio Romano.

Conducătorul lui Real Madrid nu s-a oprit aici și a mai avut ceva de adăugat: "Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost o posibilitate, dar el a ales în cele din urmă și e decizia lui. Real Madrid rămâne Real Madrid, Mbappe rămâne Mbappe și PSG rămâne PSG. Nimic nu s-a schimbat din cauza deciziei lui".

Conform informațiilor, nu doar suma imensă pe care ar urma să o câștige Kylian Mbappe în următorii trei ani la PSG, care ar putea ajunge până la 600 de milioane de euro, cu un bonus la semnătură inclus de 300 de milioane de euro, l-a convins pe starul francez să rămână pe Parc des Princes.

Potrivit Marca, Mbappe va avea un cuvânt important de spus în alegerea următorilor directori sportivi și antrenori de la PSG. În plus, fotbalistul va fi consultat și în privința viitoarelor transferuri ale campioanei din Ligue 1.

La auzul acestor vești, fostul internațional englez Gary Lineker a avut o reacție în stilul caracteristic.

”Așadar, Mbappe va rămâne la PSG. Nu sunt foarte surprins. A avut un sezon excepțional jucând alături de doi dintre cei mai buni jucători din lume (n.r.- Neymar și Messi) și este vorba de orașul său natal. A, și se pare că de acum practic va conduce clubul”, a scris Gary Lineker pe contul său de Twitter.

Atacantul francez speră ca supărarea madrilenilor să nu dureze prea mult, deși spune că înțelege motivul dezamăgirii acestora.

Francezul le-a transmis un mesaj suporterilor lui Real Madrid în care le-a mulțumit pentru felul în care erau pregătiți să îl întâmpine pe Santiago Bernabeu și a mărturisit că speră ca aceștia să înțeleagă motivul pentru care a ales să rămână la PSG.

”Un mesaj pentru suporterii lui Real Madrid? Vreau să le mulțumesc pentru că întotdeauna m-au acceptat ca pe unul dintre ei. Le înțeleg dezamăgirea și sper că vor înțelege de ce am ales să rămân în țara mea”, a transmis Kylian Mbappe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: