(video) Microfon liber, la mitingul PSRM împotriva conducerii țării. Nagacevschi: Ei acționează mult mai dur decât Plahotniuc. Sper să se trezească populația țării

Partidul Socialiștilor din Moldova, alături de mai mulți simpatizanți ai formațiunii, au ieșit la protest.

Foto:

14:23 Protestul s-a încheiat.

14:03 Nagacevschi: „Îmi amintesc în 2019 eram fericiți toți că l-am dat jos pe Plahotniuc. Ne-am bucurat, populația a cerut alegeri, ce avem azi? Numai nu stat de drept. S-au apucat de opoziție, în speranță că eventual nimeni nu o să poată conducă proteste, dar oamenii și așa vor ieși. Le recomand să revină la realitate, zilnic este mai greu de a trăi”

12:54 Victor Gaiciuc: Situația din țară în toate domeniile m-au făcut să vin cu dumneavoastră, cu prietenii mei, să spunem nu acestei guvernări. Crește tot, toți devenim mai săraci, am auzit că o să apară vremuri bune. Vremuri nebune!

12:25 Valeriu Reniță: Ca cetățean al RM nu mai am cuvinte să spun cum este această guvernare, de aceea nu am venit cu cuvinte, dar cu mănuși. Acestea sunt pentru protecție. Cu cât mai mult veți permite să stea la putere guvernarea cu atât mai mult gunoi o să trebuiască să strângem din urma lor. Refuzați să fiți conduși de o asemenea guvernare.

12:15 „Știm că mulți ați avut probleme cu transportul, dar ați demonstrat că sunteți adevărați cetățeni, să luptați cu noi, cu toată țara. Noi nu cedăm. Astăzi suntem mii, dacă va fi necesar vor fi sute de mii, nu ne încercați răbdarea, nu trimiteți după noi procurori. Noi suntem poporul

Fiecare cuvânt spus în campanie este o minciună, tot poporul este dezamăgit de aceste vremuri bune”, a spus Batrîncea.

12:11 „Din 2009 până în 2019 am avut diferite alianțe pentru integrarea europeană, diferite guverne, Filat, Gaburici, Leancă, dar toți ei au adus țara la prăpastie, toată puterea era concentrată în mâinile unui singur om, corupt, criminal, al lui Plahotniuc, cu ce se diferă de regimul actual? Cu nimic. Nu dictaturii”

12:08 „Noi nu cedăm”, „Libertate”, scandează mulțimea în debutul protestului.



Pub