image
Sursa foto: Profimedia

Emirul Qatarului a stabilit singura țintă pentru postul de antrenor la Paris Saint-Germain

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino (50 de ani) va fi demis de la PSG, deși mai are contract până în vara anului 2023.

Campioana Franței face schimbări importante la nivelul conducerii. Portughezul Luis Campos va fi noul director sportiv de la PSG. Campos a trecut pe la Lille şi AS Monaco (unde s-a intersectat cu Kylian Mbappe).

Marele obiectiv pentru PSG în sezonul 2022-2023 este să câștige UEFA Champions League, iar Mauricio Pochettino nu ar fi primit un vot de încredere la clubul condus de către Nasser Al-Khelaifi.

Jurnalistul francez Fabrice Hawkins, de la France Info, a anunțat că emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al Thani, a venit la Paris pentru a pune la punct planul pentru sezonul următor.

Prioritatea emirului Qatarului, finanțator la PSG, pentru funcția de antrenor este francezul Zinedine Zidane (49 de ani).

“Emirul Qatarului este la Paris! Vrea să-l vadă pe Zinedine Zidane pe banca PSG-ului în sezonul următor. Nu îl interesează alt antrenor. Deocamdată, n-a ajuns la un acord. Complementaritatea echipei Zinedine Zidane / Luis Campos ridică semne de întrebare în plan intern”, a scris Fabrice Hawkins pe Twitter.

Și starul francez Kylian Mbappe, care și-a prelungit recent contractul cu PSG, vrea ca Zinedine Zidane să ajungă la echipa pariziană.

Zidane este liber de contract din iunie 2021, după despărțirea de Real Madrid.

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor din lume în 2017 și 2018, după ce a câștigat trei Ligi ale Campionilor la rând cu Real Madrid (2016-2018).

Antrenorul francez mai are în palmares două Supercupe ale Europei, două Cupe Mondiale ale Cluburilor, două Cupe ale Spaniei și două Supercupe ale Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: