(video) Ședința CSM s-a încheiat: Ce subiecte au fost aprobate
Consiliul Superior al Magistraturii s-a întrunit într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi au fost 5 subiecte, printre care și cel cu privire la sesizarea Procurorului General interimar, Dumitru Robu, referitor la eliberarea acordului pentru pornirea urmăririi penale în privința unui judecător.
Foto: UNIMEDIA

10:05 Ședința s-a încheiat. 

10:00 Se examinează aprobarea unor dispoziții emise de Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii. Aprobat.

09:58 Se examinează demersul Academiei de Administrare Publică, referitor la delegarea judecătorului Mihail Diaconu în calitate de președinte al Comisiei de evaluare a tezelor de master. Demersul, acceptat.

09:57 Demersul, acceptat de membrii CSM.

09:50 Se examinează demersul Universității de Studii Europene, referitor la delegarea judecătorului Mihail Diaconu în calitate de președinte al Comisiei pentru susținerea examenului de licență.

09:46 Se examinează demersul Universității de Stat, referitor la delegarea unor judecători în calitate de președinți ai Comisiilor pentru susținerea examenului de licență, la specialitatea Drept. Demersul, acceptat de membrii CSM.

09:46 CSM a respins solicitarea lui Robu.

09:14 Se examinează sesizarea Procurorului General interimar, Dumitru Robu, referitor la eliberarea acordului pentru pornirea urmăririi penale în privința unui judecător în ședință închisă.

Urmărește live pe UNIMEDIA:


Pub