Igor Dodon: Procurorii sunt ghidați de ambasada SUA, cu acceptul Maiei Sandu. E clar un dosar politic

Ex-președintele, Igor Dodon, după ce a ieșit din sala de judecată a declarat în fața presei că „procurorii sunt ghidați de ambasada SUA, cu acceptul Maiei Sandu”. „Se ocupă 53 de procurori, dar este un grup care conduce toate acestea. Grupul acesta este ghidat de ambasada SUA”, a spus Dodon.

Foto: Captură video

„Se ocupă 53 de procurori, dar este un grup care conduce toate acestea. Este vorba despre domnul Bulat, Compan și probabil domnul Morari. Toți acești trei sunt ghidați de ambasada SUA, cu acceptul Maiei Sandu. Este un dosar politic cu scopul de a neutraliza opoziția”, a declarat acesta.

Dodon a mai spus că atât el cât și membrii familiei lui au fost intimidați. „Mă țineau noaptea cu lumina aprinsă. Au intrat în casă și mi-au speriat copii, au sărit gardul acasă la mama”, a relatat Dodon. Ex-președintele țării o acuză pe Maia Sandu pentru „dosarul politic care a fost fabricat” pe numele lui.

Ieri, Igor Dodon a fost plasat în arest la domiciliu, iar cumnatul acestuia va sta 30 de zile după gratii. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Ciocana.

Procurorii au declarat că vor contesta decizia.


Pub