(foto) Meghan Markle a mers la locul masacrului din Texas. Cruci albe cu numele celor 19 copii uciși au fost depuse lângă școală

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a mers la Uvalde, ieri, în locul unde a avut loc atacul comis într-o școală primară din acest oraş din statul american Texas, în urma căruia 19 copii și doi adulți au fost uciși, scrie digi24.ro.

Foto: digi24.ro

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, îmbrăcată în blugi, tricou şi purtând o şapcă, a depus un buchet de flori în faţa unui memorial improvizat dedicat victimelor masacrului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Ea s-a plimbat apoi în zona din apropierea şcolii, unde sunt depuse cruci albe pe care sunt scrise numele victimelor atacului armat, în care au fost ucişi 19 copii şi doi adulţi.

Un purtător de cuvânt a declarat că Meghan Markle s-a deplasat la Uvalde în calitate de mamă pentru a prezenta condoleanţe şi pentru a oferi sprijin comunităţii îndoliate.

America este în stare de șoc, după un nou masacru într-o școală din Texas. 19 copii și doi adulți au fost uciși de un tânăr de 18 ani, care a fost împușcat mortal de polițiști. Băiatul își cumpărase arme de ziua lui. Înainte să plece de acasă, și-a ucis bunica. Apoi a intrat într-o școală primară, în care învață copii cu vârste între 6 și 10 ani, și a deschis focul, la întâmplare. „Este timpul să transformăm durerea în acțiune”, a spus președintele Joe Biden, într-un discurs de la Casa Albă, în care a făcut apel la bunul simț al americanilor pentru a restricționa accesul la arme.

Tânărul de 18 ani care a împușcat mortal 19 copii și doi profesori dintr-o școală din Texas a anunțat ce urma să facă în trei postări separate pe pagina de Facebook, potrivit unui oficial american citat de BBC.





Pub