Ce automobile rulate merită să fie procurate în Moldova în acest an?

Chiar și în plină criză, cererea mașinilor rulate rămâne destul de mare. În același timp, există un aspect important pe care mulți cumpărători nu îl iau în considerație - lichiditatea autoturismului pe piața secundară. Dacă nu doriți să aveți dificultăți cu re vânzarea mașinii după o anumită perioadă atunci luați decizia în favoarea unui model popular. Acest lucru garantează nu numai o vânzare rapidă, ci și un preț corect și disponibilitatea pieselor de schimb.

Foto: SAUTO

Ce mașini sunt populare în Moldova?

În ultimii ani, vânzările de automobile noi în Moldova au scăzut treptat. Dar piața de piese de schimb se descurcă bine, mai ales după ce a fost abrogată legea care interzicea importul de mașini mai vechi de 7 ani. Ratingul de popularitate din acest an include următoarele modele:

Renault Megane
Un autoturism de dimensiuni mijlocii pentru familie care a debutat în 1995 și a devenit un adevărat bestseller a pieței autohtone în ultimii ani. Arată elegant, robust și este foarte potrivit pentru oraș.

Dacia Logan 
O mașină de buget din clasa subcompacta, concepută de concernul Renault exact pentru țările în curs de dezvoltare. Potrivit pentru familii și pentru transportul de mărfuri de dimensiuni nesemnificative. Este interesant faptul că acest model are cea mai mica devalorizare de preț de la cel inițial(automobil nou) comparativ cu alte modele, astfel dovedit a fi una din cele mai rentabile investiții în timp în domeniul automobilelor la momentul actual. .

Toyota Corolla.
Legenda într-un cuvânt. Fiabilitate este sinonimul numelui Toyota - spun fanii acestui brand. Modelul primește în mod constant actualizări și a avut deja mai multe generații, toate fiind populare într-o oarecare măsură în rândul cumpărătorilor de pe piața secundară.

Opel Astra
O mașină de dimensiuni mijlocii, un concurent important pentru modele precum Volkswagen Golf sau Toyota Corolla menționată mai sus, Kia Cerato, precum și Mitsubishi Lancer.

Modele precum KIA Picanto, Hyundai Accent, Skoda Fabia, KIA Rio în caroseria hatchback , Ford Fiesta, Mazda2 și Renault Clio sunt foarte populare. Costul fiecărei mașini din listă este mai mic de 7 mii de euro, astfel încât aceste mașini pot fi atribuite în siguranță la o categorie de mașini de buget. Ele sunt sigure, confortabile și econome . Da, designul și echipamentul sunt modeste, dar prețul este scăzut, nu există probleme cu piese de schimb iar costurile de întreținere sunt în limite rezonabile.

Piața secundară din Moldova oferă circa 8% din automobile cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani. Aproximativ 40% din oferta totală este reprezentată de mașini fabricate în urmă cu 5-7 ani. În cele din urmă, cea mai mare parte a pieței, și anume 52%, este reprezentată de mașini destul de vechi, cu o vechime mai mare de 8 ani.

Cum vă poate ajuta SAUTO la procurarea unei mașini?

Compania SAUTO este importatorul oficial de automobile din Europa în Republica Moldova. Zeci de modele de autoturisme și mașini pentru uz comercial sunt în stoc și la comandă. Prețurile atractive, disponibile a fi procurate în credit sau leasing, livrarea rapidă.


Sunt la alege sedanuri, crossovere și SUV-uri, pick-up-uri, monovolume, furgonete și chiar microbuze. Dacă aveți nevoie de o mașină spațioasă pentru o familie sau doriți să conduceți o afacere privată, ofertele companiei vi se vor potrivi.

Serviciile SAUTO sunt populare atât în rândul clienților, cât și al antreprenorilor, datorită numeroaselor sale calități:

  • posibilitatea de a efectua un test drive înainte de cumpărare;
  • prețuri destul de mici pentru transport;
  • condiții avantajoase pentru creditele auto și leasingul pentru întreprinderi;
  • consultație gratuită pentru selecție auto;
  • servicio post-vânzare pentru mașinile second-hand;
  • vă puteți schimba mașina în cadrul programului Trade-In.

Vă puteți adresa companieii SAUTO pentru a obține un autoturism la care a-ți visat la un preț acceptabil, cu garanție și livrare rapidă la adresă.

Site-ul oficial SAUTO: https://www.sauto.md/ro


// console.log('no ads situation')