Suspecții care ar fi împușcat în cap un bărbat la Sîngerei, după gratii: Instanța i-a plasat în arest preventiv

Cei doi bănuiți de comiterea omorului din extravilanul raionului Sîngerei au fost plasați în arest preventiv pentru 20 de zile, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, la o zi după ce cei doi bărbați au fost reținuți.

Foto: colaj

„20 zile arest preventiv, la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru cei 2 bănuiți de comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei”, se arată într-un comunicat de la Procuratură. 

Doi bărbați au fost reținuți pentru omorul tânărului din pădurea de la Sîngerei. Oamenii legii au ridicat și arma din care s-ar fi tras. Aceasta a fost găsita în casa unui dintre reținuți. Cei doi au fost judecați anterior.

Un tânăr de 29 de ani a murit, după ce a fost împușcat în regiunea capului în timp ce se plimba cu soția, într-o pădure din raionul Sîngerei. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 mai, în jurul orei 03:00.

Potrivit poliției, tânărul din raionul Dondușeni împreună cu soția sa de 35 de ani se aflau într-o pădure din raionul Sîngerei. La un moment dat, femeia a auzit un sunet asemănător unei împușcături în direcția lor. Ulterior a observat că soțul său nu prezintă semne de viață. Aceasta a plecat în satul din apropiere pentru a solicita ajutor.


Pub