(video) Nu se prevăd remanieri la Guvern. Maia Sandu: Nu am asemenea propuneri
Președinta Maia Sandu declară că nu are vreo propunere de la prim-ministră pe remanieri de cadre în componența actualului Guvern. „Este prerogativa dumneaiei. Până la moment nu am o astfel de propunere”, a menționat Sandu.
Foto: gov.md

„Dacă doamna prim-ministră va considera la un moment că sunt necesare remanieri, atunci va veni cu aceste propuneri și le vom examina. Până la moment nu am o astfel de propunere”, a declarat Maia Sandu.

Și prim-ministra Natalia Gavrilița a menționat recent că „cei care tot spun despre remanieri în Guvern nu au teme mai interesante de discuții” și că asemenea schimbări la moment nu se examinează.

Fostul premier, Ion Sturza, are o listă cu miniștri din actualul Guvern, care ar trebui demiși. Aceștia nu fac față provocărilor, iar „remanieri în garnitura guvernamentală sunt întotdeauna binevenite”, suține acesta.

Despre demisii necesare în Guvernul Gavrilița a vorbit și ex-deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari. Potrivit lui, lista este condusă de ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, ministrul Economiei, Sergiu Gaibu și ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu.


Pub