Tinerii din Ucraina care doresc să susțină testul național multidisciplinar se pot înscrie până pe 7 iunie. Care este procedura

examen-bacalaureat-1-1024×603
Foto: evz.ro

La solicitarea Centrului de Drept al Avocaților (CDA) adresată Ministerului Educației și Cercetării cu privire la oferirea de informații despre procedura de susținere a testului național multidisciplinar pentru refugiații din Ucraina, a fost expediat un răspuns în care se vorbește despre condițiile de înscriere la acest test.

Ministerul Educației și Cercetării a informat Centrul de Drept al Avocaților despre procedura de susținere a testului multidisciplinar național de către ucrainenii care au fost forțați să părăsească țara din cauza războiului, stabiliți în Republica Moldova.

Absolvenții urmează să se înregistreze pe site-ul Ministerului ucrainean al Educației și Științei, după care informația corespunzătoare va fi transmisă autorităților moldovenești. Detalii cu privire la procedura de înregistrare pot fi găsite pe pagina Ministerului ucrainean al Educației și Științei (Національний мультипредметний тест | Міністерство освіти і науки України).

Testarea va avea loc la Universitatea Tehnică din Moldova, iar termenul de confirmare a participării la aceasta expiră în data de 7 iunie, anul curent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente