image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe, criticat de o legendă a lui Real Madrid: ”Nu este cel mai bun din lume!”

Kylian Mbappe (23 de ani) a refuzat oferta celor de la Real Madrid și a ales să își continue cariera până în 2025 la Paris Saint Germain.

Campionul mondial este văzut de multe voci din lumea fotbalului drept cel mai bun fotbalist din lume din acest moment, dar o legendă a lui Real Madrid este de altă părere.

Guti (45 de ani) consideră că Mbappe are toate calitățile necesare pentru a deveni cel mai bun jucător din lume, însă consideră că deocamdată nu este el acela. Pentru a-și susține afirmația, Guti a remarcat că în cei cinci ani pe care i-a petrecut până în acest moment la PSG, Mbappe nu a cucerit niciun trofeu important.

În ceea ce privește cel mai bun fotbalist al lumii, Guti este convins că acela este Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid.

”Este cel mai bun jucător din lume Nu cred, trebuie să dovedească asta. Încă nu este cel mai bun. Joacă de cinci ani la Paris Saint Germain și nu a câștigat nici Champions League, nu a luat nici Balonul de Aur.

Ar putea deveni cel mai bun din lume, dar deocamdată nu este. L-am lăudat foarte mult, dar anul acesta cel mai bun din lume a fost Karim Benzema.

În fiecare an, cel mai bun jucător din lume se schimbă. Dacă nu îl va depăși jucători precum Haaland sau Vinicius, Mbappe va fi cel mai bun mulți ani de acum înainte, dar deocamdată nu este. Nu a fost nici în ultimii cinci ani.

Cred că e un jucător foarte bun. Mi-ar fi plăcut să meargă la Real Madrid, dar trebuie să îi spun că nu este cel mai bun. Are mult potențial, dar nu este încă”, a declarat Guti, citat de 24 News Recorder.

Nasser Al Khelaifi, directorul general al celor de la PSG, este de părere că formația de pe Parc des Princes va atinge un nou capitol odată cu prelungirea semnată de Kylian Mbappe. Acesta precizează că în jurul francezului de 23 de ani se va construi o nouă echipă la Paris.

”Angajamentul lui Kylian față de PSG reprezintă o piatră uimitoare în istoria clubului nostru și un moment minunat pentru fanii noștri din întreaga lume.

Din ziua în care Kylian s-a alăturat familiei noastre, a atins măreția dincolo de anii săi. Prin angajamentul față de PSG, el va fi fundamentul viitorului clubului nostru atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Sunt incredibil de mândru și foarte fericit, pentru Kylian, pentru fanii noștri și întreaga noastră familie PSG din întreaga lume, că vom continua călătoria noastră minunată împreună. Pentru fanii noștri și clubul nostru, ne așteaptă cele mai mari capitole ale viitorului nostru”, a declarat Nasser Al Khelaifi, pentru siteul clubului parizian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: