image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe se relaxează pe Coasta de Azur, alături de colegul său de la PSG, Achraf Hakimi

După ce a dat recital în ultima etapă din Ligue 1, cu un hat-trick împotriva celor de la Metz, atacantul francez Kylian Mbappe (23 de ani) și-a luat câteva zile libere pentru a se bucura de soarele rivierei franceze, la Cannes, unde are loc, în aceste zile, cea de-a 75-a ediție a ”Festivalului de Film”.

Atacantul a fost surprins, miercuri, în timp ce a luat prânzul la faimosul restaurant ”La Guerite” de pe Coasta de Azur. S-a urcat într-o șalupă, urmat de prieteni și bodyguarzi, pentru a ajunge pe Insula Marguerita.

Cu o zi înainte, atacantul francez s-a plimbat alături de colegul său de la PSG, Achraf Hakimi, dar și de alți prieteni, pe celebra promenadă ”Croisette”, înconjurat de o armată de paparazzi.

Nu a fost deloc ușor pentru cei doi fotbaliști să se plimbe nestingheriți. Bodyguarzii au avut mult de lucru cu cei care se apropiau prea mult de fotbaliștii lui PSG.

Sunt ultimele zile din mini-vacanța campionului mondial din 2018, înainte de a se alătura ”cocoșului galic” pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Conform informațiilor, nu doar suma imensă pe care ar urma să o câștige Kylian Mbappe în următorii trei ani la PSG, care ar putea ajunge până la 600 de milioane de euro, cu un bonus la semnătură inclus de 300 de milioane de euro, l-a convins pe starul francez să rămână pe Parc des Princes.

Practic, în noul contract al lui Mbappe, care este valabil până în 2025, atacantul de 23 de ani ar urma să încaseze între 50 și 60 de milioane de euro pe sezon, net.

Sky Sports susține că suma exactă este de 56.6 milioane de euro pe an, ceea ce îl face pe atacant cel mai bine plătit fotbalist al lumii.

La salariu se adaugă un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: