image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep a impresionat după primul meci la Roland Garros: "Nu trebuie niciodată subestimată"

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros, după succesul împotriva sportivei Mariana Nastasja Schunk (18 ani, locul 165 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-1.

Pentru jucătoarea din România urmează confruntarea cu Qinwen Zheng (19 ani, locul 74 WTA). Cele două sportive s-au mai întâlnit până acum o singură dată, chiar în acest an, în cadrul turneului Melbourne Summer Set 1, atunci când Simona s-a impus cu scorul 6-3, 6-2, în semifinale.

Deși a avut ceva emoții în prima sa apariție de la Roland Garros, Simona Halep a fascinat-o pe Barbara Schett. Fosta mare jucătoare de tenis crede că sportiva din România are șanse la finala turneului din Franța și a ținut să remarce impactul pozitiv pe care Patrick Mouratoglou l-a avut asupra fostului lider mondial, de la venirea sa.

"Simona Halep nu trebuie niciodată subestimată. Poate că nu a câștigat foarte multe meciuri și poate că nu a ajuns la Roland Garros cu multă încredere, dar nu poate fi scoasă din calcule pentru victoria finală. A câștigat aici, a arătat în primul tur că e în stare să întoarcă un meci în favoarea sa chiar și când e într-o situație mai puțin confortabilă. S-a regrupat și experiența și-a spus cuvântul.

Când Simona Halep e în misiune, când e în starea mentală potrivită, nu greșește mult și aleargă după fiecare punct. Dar ce iubesc la ea cel mai mult e că ne arată că se bucură să joace tenis din nou. Cred că Patrick Mouratoglou a reaprins această flacără și i-a dat imboldul necesar pentru a se bucura de fiecare clipă petrecută pe teren", a spus Schett, potrivit Eurosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: