image
Sursa foto: Profimedia

Bayern și Barcelona au motive să spere! Răspunsul dat de Sadio Mane când a fost întrebat despre viitorul său

Sadio Mane (30 de ani) mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, însă senegalezul refuză deocamdată să își prelungească înțelegerea cu formația de pe Anfield.

Curtat de formații precum Bayern Munchen sau Barcelona, Sadio Mane a anunțat când va transmite decizia finală cu privire la viitorul său. Răspunsul dat de senegalez lasă o ușă deschisă atât pentru Liverpool, cât și pentru echipele interesate de serviciile sale, astfel că rămâne de văzut unde va evolua acesta din edițiile următoare.

"La această întrebare voi răspunde după finala Ligii Campionilor. Dacă voi rămâne sau nu, voi răspunde după", a declarat Mane, pentru Sky Sports News.

Sadio Mane este marele vis al lui Bayern, chiar dacă nu joacă pe același post cu Lewa. Senegalezul lui Liverpool evoluează mai mult pe aripa stânga a ofensivei.

Potrivit jurnalistului Florian Pletten, directorul spotiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, s-a întâlnit în weekend cu agentul lui Mane și s-a discutat despre acest subiect, însă deocamdată cluburile nu au luat legătura.

Totul vine pe fondul problemelor pe care Liverpool le are cu jucătorul de 30 de ani în ceea ce privește prelungirea contractului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: