(video) Detalii despre suspecții în cazul tânărului împușcat în cap, la Sîngerei: În casa unuia dintre reținuți a fost găsită arma

Doi bărbați au fost reținuți pentru omorul tânărului din pădurea de la Sîngerei. Oamenii legii au ridicat și arma din care s-ar fi tras. Aceasta a fost găsita în casa unui dintre reținuți. Cei doi au fost judecați anterior.

Foto:

Polițiștii au descins cu percheziții în Chișinău și mai multe raioane ale țării. „Drept urmare, la unul din bănuiți a fost depistată și ridicată arma din care ar fi fost comisă crima. Luneta era deținută ilegal și este dotată cu termovizor. De asemenea, a fost ridicat mijlocul de transport folosit la comiterea crimei, pentru cercetări ulterioare”, se arată în comunicatul emis de polițiști.

„Totodată, în cursul investigării faptelor de deținere ilegală de arme, au fost efectuate mai multe percheziții și în alte raioane ale țării. Acolo, oamenii legii au ridicat mai multe arme de vânătoare cu țeava lisă și ghintuită, pistoale și muniții, telefoane mobile, tehnică specială destinată vânatului ilegal”, anunță poliția.

Bănuiții au vârsta de 38 și 44 de ani și sunt domiciliați în Chișinău și Sîngerei și ambii au antecedente penale. Urmează ca procurorii PCCOCS să le formuleze învinuirile și să solicite aplicarea arestului preventiv, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii. Cei doi au fost reținuți de mascați de la BPDS „Fulger”.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Un tânăr de 29 de ani a murit, după ce a fost împușcat în regiunea capului în timp ce se plimba cu soția, într-o pădure din raionul Sîngerei. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 mai, în jurul orei 03:00.

Potrivit poliției, tânărul din raionul Dondușeni împreună cu soția sa de 35 de ani se aflau într-o pădure din raionul Sîngerei. La un moment dat, femeia a auzit un sunet asemănător unei împușcături în direcția lor. Ulterior a observat că soțul său nu prezintă semne de viață. Aceasta a plecat în satul din apropiere pentru a solicita ajutor.


Pub