Caz șocant la un liceu din capitală. O elevă din clasa a 6-a, lovită de profesoară în fața colegilor

Caz șocant la un liceu din capitală. O elevă din clasa a 6-a a fost lovită de profesoară, chiar în timpul orelor, astăzi, în fața colegilor săi. O prietenă a minorei a telefonat imediat diriginta clasei, care este și psiholog în cadrul instituției. Au fost informați și părinții copilului, care s-au prezentat la școală. „Este inacceptabil, indiferent de starea pe care o avem, trebuie să ne controlăm”, a declarat, pentru UNIMEDIA, Lidia Guzun, diriginta clasei în care învață fetița.

Foto: UNIMEDIA

Incidentul s-ar fi produs în timpul orei de tehnologie. Eleva ar fi scăpat jos cheile și rigla, profesoara i-ar fi făcut observație,iar după câteva replici în cotradictoriu, ar fi lovit-o în zona gâtului, lateral.

„De când sunt dirigintă, este primul incident pe care l-am avut, activez de cinci ani în această instituție”, a declarat pentru UNIMEDIA Lidia Guzun.

„Situația a avut loc față de colegi, copiii au 11-12 ani. Chiar în momentul în care s-a întâmplat, am mers imediat în clasă și am luat fetița, am fost sunată de o prietenă de a sa, am mers cu fetița la medic. Profesorul și-a cerut scuze, dar acest fapt nu schimbă lucrurile, indiferent de starea pe care o avem, trebuie să o controlăm”, a menționat diriginta clasei în care învață fetița.

Lidia Guzun ne-a mai spus că la moment, fetița s-a calmat și este bine, însă o va monitoriza și în zilele următoare: „Vedem cum se simte, consiliem copilul, pentru că este o traumă emoțională pentru copil”.

Părinții fetiței au aflat despre incident și s-au prezentat imediat la liceu, acolo unde discută cu directoarea instituției, în aceste clipe.

Contactată de reporterul UNIMEDIA, directoarea licelului a declarat că discută cu părinții elevei, iar măsurile pe care urmează să le ia în urma acestui incident vor fi conforme legislației.


Pub