(video) „Oamenii „buni” sunt doar pentru furt și minciuni”. Simpatizanții Partidului Șor și ai PCRM, din nou în stradă

PCRM și Partidul Șor au scos și astăzi oamenii în stradă, în cadrul protestelor anunțate anterior. De această dată, s-au adunat în fața sediului Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Oamenii au scandat „Jos președinta! Jos Maia Sandu!”.

Foto: captura ecran

Oamenii au venit la proteste cu pancarte pe care erau inscripționate mesajele „PAS cu pas ne sărăcește țara”, „Poporul sărăcește, conducerea PAS îmbogătește”, „Oamenii buni sunt pentru furt și minciuni”, „Vremuri bune, prețurile au luat-o razna” etc.

„De un an avem Parlament nou. Conducerea țării a trecut la PAS, care ne-a promis vremuri bune. Se spune că acum avem la putere oameni buni, dar odată cu trecere timpului, vedem că vremurile bune au venit doar pentru oamenii buni. Pentru noi acesta e partidul hoților, al mincinoșilor, al celor care nu se gândesc la cetățeni, care îl sărăcește pe fiecare dintre noi”, a declarat deputata PCRM Elena Bodnarenco.

„Pe cei care își bat joc de noi astăzi trebuie să-i trimitem la gunoiștea istoriei”, a mai adăugat parlamentara.

„Jos Maia Sandu”, au scandat manifestanții.

„Cât timp acest Guvern va fi în funcție, atâta timp noi vom protesta. Vom face tot posibilul ca ei să plece, nu din cauza că suntem oponenții lor politici, dar din motiv că țara noastră este sărăcită și în criză totală”, a declarat deputata Partidului Șor, Marina Tauber.

La mijlocul lunii mai PCRM anunța acțiuni de protest masive împotriva guvernării PAS. „Facem apel la partidele politice de opoziție, organizațiile publice, activiști și cetățenii cărora le pasă să se alăture protestelor împotriva regimului de guvernământ, care distruge țara și statul”, scria în comunicatul PCRM.


Pub