image
Sursa foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic continuă la AC Milan! Ce salariu va avea atacantul suedez

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a câștigat încă un trofeu în carieră, după ce AC Milan a devenit campioana Italiei, duminică.

AC Milan a încheiat sezonul cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, campioana din 2021.

AC Milan, care are în palmares 19 titluri de campioană a Italiei, a sărbătorit duminică și luni alături de fani, în Piața Domului din Milano.

Jucătorii și staff-ul de la AC Milan au defilat prin centrul orașului, într-un autocar decapotabil, iar Zlatan Ibrahimovic a fost în centrul atenției. Atacantul suedez a luat microfonul și a cântat alături de fani.

Jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că Ibrahimovic își va prelungi contractul cu AC Milan, scadent pe 30 iunie 2022.

Zlatan Ibrahimovic, care va împlini 41 de ani pe 3 octombrie, va semna un contract pe un an cu AC Milan și va avea un salariu de 2,5 milioane de euro, potrivit sursei citate.

În această vară, Ibrahimovic vrea să se opereze din nou la genunchiul drept, pentru a rezolva problema care l-a afectat în ultimele luni.

În sezonul 2021-2022, Ibrahimovic a reușit 8 goluri și 3 pase decisive în 27 de meciuri pentru AC Milan.

Atacantul suedez joacă pentru “rossoneri” din ianuarie 2020, dar a mai fost legitimat la AC Milan între 2010 și 2012.

Pentru Zlatan Ibrahimovic a fost cel de-al cincilea titlu cucerit în Italia și al doilea cu AC Milan (2011, 2022). Celelalte trei trofee au fost câștigate pe vremea când era fotbalistul celor de la Internazionale Milano (2007, 2008, 2009).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: