image
Sursa foto: Profimedia

Răspunsul dat de Vinicius în momentul în care a aflat că PSG s-a interesat de serviciile sale

Vinicius jr. (21 de ani) a avut parte de cel mai bun sezon al carierei, iar prestațiile sale în tricoul celor de la Real Madrid au fost unele remarcabile.

Randamentul dat de fotbalistul brazilian i-a făcut pe șeicii celor de la PSG să își îndrepte atenția asupra sa, iar Vinicius era văzut drept înlocuitorul perfect pentru Neymar. Cu toate acestea însă, jucătorul "galacticilor" nici nu vrea să audă de un transfer pe Parc des Princes și a dezvăluit că principalul său obiectiv este să continue la Real Madrid.

"PSG s-a interesat de mine? Eu vreau să rămân la Real Madrid. Sunt aproape să îmi prelungesc contractul", a spus Vinicius Jr.

Vinicius, care se află în curtea celor de la Real Madrid din vara anului 2018, încasează aproximativ trei milioane de euro anual, o sumă destul de mică dacă ar fi să ne raportăm la prestațiile brazilianului din ultima perioadă, anunță AS.com.

Cu toate acestea, potrivit Marca, Vinicius va primi o majorare a salariului în următoarea perioadă. Concret, brazilianul ar urma să primească în jurul la 10 milioane de euro anual/net, ceea ce l-ar propulsa în topul celor mai bine plătiți fotbaliști ai Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: