Partidul „Șor” va protesta din nou, alături de PCRM, „pentru a da jos guvernarea PAS”

Partidul „Șor” dă din nou curs solicitării Partidului Comuniștilor, care îndeamnă toate forțele politice de opoziție să se alieze, pentru a protesta împreună față de regimul antipopular instaurat de PAS și Maia Sandu. Manifestațiile vor fi organizate joi și vineri, la Chișinău.

Foto: partidulsor.md

Astfel, toate partidele de opoziție, organizațiile obștești și toți oamenii nemulțumiți de situația din țară și de politicile antipopulare ale actualei guvernări, de prețurile din ce în ce mai mari, sunt invitați joi, 26 mai, ora 15:00, la un protest care va fi organizat în fața Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

O altă manifestație va fi organizată vineri, 27 mai, la ora 11:00, în fața Guvernului, intrarea dinspre strada Alexandr Pușkin.

La rândul său, Partidul „Șor” face apel la toți oamenii de bună credință, care s-au săturat de bătaia de joc a guvernării PAS, să iasă în stradă, pentru a pune presiune pe autoritățile care au băgat țara în crize și nu se ocupă de rezolvarea problemelor oamenilor. De asemenea, reprezentanții formațiunii lui Ilan Șor reiterează că această guvernare, care a demonstrat până acum că este ineficientă și incompetentă, trebuie să plece. Și Guvernul PAS și al Maiei Sandu, care a dus, conștient sau nu, țara în pragul prăpastiei, trebuie dat jos.

Reamintim că săptămâna trecută, membrii și simpatizanții Partidului „Șor” împreună cu cei ai Partidului Comuniștilor din Republica Moldova au organizat flashmob-uri comune, în care și-au exprimat nemulțumirile față de situația dezastruoasă din țară și au vorbit despre inacțiunile guvernării. Totodată, protestatarii au lansat mesaje de pace și au îndemnat autoritățile să nu destabilizeze situația din țara noastră, să nu facă declarații care incită la ură și să nu implice Republica Moldova în război.


Pub