Au împușcat un bărbat în cap, la Sîngerei: Poliția anunță că a reținut suspecții

Oamenii legii au găsit persoanele care ar fi împușcat un tânăr într-o pădure de la Sîngerei. Poliția anunță că a reținut suspecții și va reveni cu detalii.

Foto: Simbol

„În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu colegii Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea PCCOCS, au fost reținuți făptașii omorului comis la 23 mai, când un bărbat a fost împușcat în pădurea din extravilanul satului Frunzești”, anunță poliția

Un tânăr de 29 de ani a murit, după ce a fost împușcat în regiunea capului în timp ce se plimba cu soția, într-o pădure din raionul Sîngerei. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 mai, în jurul orei 03:00.

Potrivit poliției, tânărul din raionul Dondușeni împreună cu soția sa de 35 de ani se aflau într-o pădure din raionul Sîngerei. La un moment dat, femeia a auzit un sunet asemănător unei împușcături în direcția lor. Ulterior a observat că soțul său nu prezintă semne de viață. Aceasta a plecat în satul din apropiere pentru a solicita ajutor.


Pub