Google testează un nou sistem: Ce aduce nou pentru Google Maps
Google profită de aniversare pentru a lansa unele actualizări, inclusiv o actualizare majoră a hardware-ului de cartografiere Street View. Totuși, cea de care se pot bucura cei mai mulți oameni este capacitatea de a se „întoarce în timp” pe Street View folosind Google Maps pentru Android sau iOS. Această funcție este disponibilă pe web de ceva vreme, dar este adăugată pentru prima dată în aplicația Maps, scrie playtech.ro.
Foto: playtech.ro.

Accesarea acestor date istorice este destul de simplă: intri în Street View și atingi oriunde pe imagine pentru a afla detalii despre locație. După aceea, vei găsi o opțiune „vezi mai multe date” care atrage toate celelalte capturi Street View pentru locație.

Evident, acest lucru va funcționa numai pentru locațiile în care Google are o mulțime de date istorice Street View, așa că ceea ce vei putea găsi va varia foarte mult în funcție de locație.

Street View a fost lansat pentru prima dată în San Francisco, New York, Las Vegas, Miami și Denver, astfel încât acele locuri vor avea cele mai vechi date istorice pentru curioși.


Pub