PLDM, în doliu, alături de satul Sălcuța: Primarul Ion Novac, aflat la cârmă din 2007, a decedat

Ion Novac, primarul satului Sălcuța, Căușeni, s-a stins din viață. Vestea tristă a fost făcută de reprezentanții partidului Liberal Democrat din Moldova, care au transmis și condoleanțe familiei și prietenilor. „A fost un om activ și responsabil în tot ceea ce a făcut, fiind un primar respectat de toți cetățenii”, au spus aceștia.

Foto: colaj

Și reprezentanții Primăriei au transmis un mesaj de condoleanțe.

„S-a stins din viață cel mai bun primar al satului din toate timpurile, un extraordinar om politic, un gospodar adevărat, un părinte de nădejde, un soț iubitor, un prieten devotat și un patriot destoinic al acestui neam!

În îndelungata perioadă în care Ion Novac a fost primar, 2007-2022, satul Sălcuța a devenit una din cele mai frumoase și cunoscute localități rurale din sudul Moldovei, cu grădiniță renovată, cu drumuri pietruite și asfaltate, cu spații de joacă pentru copii și tineret, cu condiții prielnice pentru dezvoltarea economică și cu multă grijă pentru confortul localnicilor: rețea de alimentare cu apă, rețea de aprovizionare cu gaze naturale, servicii de salubrizare și diverse activități comunitare și culturale.

Îi vom rămâne mereu recunoscători pentru tot ce a făcut pentru satul nostru și pentru toate comorile pe care le-a lăsat în urmă! S-a dăruit total pentru prosperarea și modernizarea satului, unde și-a petrecut toată viața. 

Aducem sincere condoleanțe familiei, tuturor celor care l-au cunoscut, prietenilor, colegilor și locuitorilor satului Sălcuța!”, au scris aceștia.


Pub