(video) „Am fost discriminată de atâtea ori din cauza kilogramelor în plus”: Cristina Miron, despre problemele cu care se confruntă oamenii cu forme, în Republica Moldova

Cristina Miron a vorbit în cadrul unui interviu pentru SHOK.md, despre fenomenul de bullying la noi în țară. Bloggerița recunoaște că a fost apostrofata din cauza greutății sale, dar s-a obișnuit cu criticile și reacționează sarcastic la ele. „Am fost discriminată de atâtea ori din cauza kilogramelor în plus. Dar, cumva m-am obișnuit”, a spus aceasta.

Foto: SHOK.md

Întrebată dacă kilogramele în plus sunt o problemă în Republica Moldoca, Cristina a spus că „da”.

„Am fost discriminată de atatea ori din cauza kilogramelor în plus. Dar, cumva m-am obișnuit. Oamenii te critică. Eu de obicei râd de mine. Recent am fost pusă într-o situație printr-un comentariu foarte urât, persoana s-a legat de kilogramele mele și replicile pe care le-am spus pe o rețea de socializare. Nu este nicio legătură dinte cum gândesc și cât cântăresc.Lucrul acesta m-a enervat enorm”, a spus bloggerița.

Cristina Miron a mai dezvăluit de ce a decis să-și schimbe modul de viață și ce a determinat-o să slăbească.

„Mâncarea și modul de viață sănătos. Am slăbit aproape cu 15 kilograme. Din cauza unor probleme de sănătate, nu puteam să mănânc și am apelat la un nutriționist. I-am zis inițial că pe mine nu mă interesează să slăbesc, dar să fiu sănătoasă. Slăbitul a venit ca un bonus foarte plăcut.”

Bloggerița a recunoscut că uneori are abateri de la regim: „ e bine să-ți îndeplinește și poftele un pic, te calmezi și continui mai departe”.

Vezi mai multe în interviul de mai jos.




Pub