Spînu despre „dezvăluirile” lui Sturza: 99% din ce a spus e fals, o distribuție de minciună. I-am scris un mesaj, dar nu am un răspuns

Vicepremierul Andrei Spînu a reiterat că nu și-a dorit funcția de premier, iar informațiile, recent lansate în spațiul public de către fostul premier, Ion Sturza, sunt false. Mai mult, Spînu declară că după acel episod i-a lăsat un mesaj, însă până acum nu a primit un răspuns. „Cred că a fost o distribuție de minciună”, a spus acesta la Secretele Puterii de la JurnalTV.

Foto:

„Eu i-am scris și domnului Sturza după emisiune, am încercat și eu să înțeleg care a fost scopul să fie distribuită. Cred că a fost o distribuție de minciună.

Și i-am spus direct, nu înțeleg, 99% din ce a spus nu e adevărat, nu am cum să comentez niște falsuri și pe viitor l-aș ruga pe domnul Sturza să mă întrebe.

I-am scris un mesaj și am încercat să aflu de unde, dar nu am un răspuns”, a spus Spînu.

Anterior, Ion Sturza a declarat că acesta s-a vrut în funcția de premier, are ambiții politice, echipă de PR, iar acest lucru deranjează pe unii din echipa guvernamentală, poate chiar și pe prim-ministră.

Vicepremierul Andrei Spînu nu a lăsat fără reacție declarațiile fostului premier Ion Sturza că ar avea „echipă de PR” și ambiții politice. „Nu am „echipă de PR”, am alături oameni buni”, a scris astăzi Spînu pe pagina sa de Facebook.


Pub