image
Sursa foto: Profimedia

Carlo Ancelotti, prima reacție după ce Real Madrid a ratat transferul lui Kylian Mbappe. Cum a ”blocat” seria întrebărilor

Kylian Mbappe (23 de ani), prioritatea lui Real Madrid pentru perioada de mercato, a semnat prelungirea contractului cu PSG.

În cadrul unei conferințe de presă de marți, Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a fost întrebat despre ratarea transferului francezului, dar s-a rezumat la a transmite că îi respectă decizia.

”Este foarte clar pentru noi. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut. Niciodată nu vorbim despre jucătorii aflați la alte cluburi. Putem doar să le respectăm deciziile și cluburile. Este foarte simplu, acum trebuie să ne gândim doar cum pregătim finala”, a spus Carlo Ancelotti.

Întrebările despre Kylian Mbappe au continuat în sala de conferințe, iar Carlo Ancelotti a găsit modul în care să le pună ”stop”.

”Vă respect munca, dar nu voi vorbi niciodată despre jucători care nu se află la Real Madrid”, a transmis Carlo Ancelotti.

După aflarea deznodământului ”telenovelei” numite Kylian Mbappe, pentru Real Madrid, campioana Spaniei, urmează disputarea finalei UEFA Champions League, cu Liverpool, care a pierdut titlul în Anglia în ultima rundă, când a triumfat Manchester City.

Disputa pentru trofeul UEFA Champions League din acest sezon are loc pe 28 mai, de la ora 22:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: