image
Sursa foto: Profimedia

Răsturnare de situație în ceea ce privește viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG! Ce a spus Mbappe despre tehnician

Mauricio Pochettino (50 de ani) se află de la începutul anului 2021 pe banca celor de la PSG, însă eliminarea prematură a parizienilor din Champions League ar putea fi decisivă în ceea ce privește viitorul argentinianului pe "Parc des Princes".

Deși s-a vorbit din ce în ce mai mult în ultima perioadă despre plecarea lui Pochettino de la PSG, tehnicianul argentinian poate continua în cele din urmă la campioana din Ligue 1. După ce Zinedine Zidane, antrenorul favorit să preia banca parizienilor din sezonul viitor, ar fi refuzat propunerea șeicilor, acum, Kylian Mbappe a dat de înțeles că Mauricio Pochettino ar avea șanse să rămână pe banca grupării de pe "Parc des Princes".

"Singura garanție pe care o am este că are contract (n.r. Mauricio Pochettino) până în 2023. Am o relație grozavă cu el. Clubul va decide. Dar mă înțeleg foarte bine cu el", a spus Mbappe, potrivit Foot Mercato.

Sursa citată mai sus notează că Mauricio Pochettino ar putea rămâne la PGS până în vara anului viitor, atunci când Pep Guardiola va ajunge la final de contract cu Manchester City, iar șeicii din capitala Franței vor încerca să îl oferteze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: