image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona, acord cu un fotbalist de la Chelsea! Singurul obstacol din calea mutării

Xavi (42 de ani) are de gând să facă mai multe modificări în cadrul lotului în această vară și le-a comunicat deja celor din conducere numele fotbaliștilor pe care îi dorește sub comanda sa din sezonul viitor.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Barcelona a ajuns la un acord cu Marcos Alonso (31 de ani), actualul fotbalist al celor de la Chelsea. Fotbalistul spaniol discută deja de o lună cu formația blaugrana și este considerat drept cea mai bună variantă a momentului pentru înlocuirea lui Jordi Alba, în flancul stâng al apărării.

Cu toate acestea, singurul impediment din calea mutării este reprezentat de suma pentru care Alonso ar urma să ajungă la Barcelona. Concret, catalanii nu ar fi dispuși să plătească o sumă prea mare în schimbul fotbalistului care este cotat la 15 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Rămâne de văzut astfel care va fi prețul cerut de Chelsea în schimbul lui Marius Alonso, ținând cont că fundașul mai are contract cu formația de pe Stamford Bridge până în vara anului 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: