(video) Grosu îl îndeamnă pe Stoianoglo să iasă cu dezvăluiri: Dacă tot e liber de funcție, să spună câte comenzi pe unul, câte pe altul

„Cu prima ocazie să îl întrebați și dacă tot acum e aproape liber de orice impedimente ale funcției, să iasă și să spună - atâtea comenzi au fost pe aceștia, atâția pe ceilalți ș.a”. Astfel a comentat președintele Parlamentului, Igor Grosu, la emisiunea Prime Time, declarația lui Alexandr Stoianoglo, precum că în perioada mandatului său i s-a reproșat decizia în privința lui Dodon, dar niciodată nu a fost întrebat despre cele în privința Maiei Sandu, Igor Grosu.

Foto: colaj

Grosu susține că a auzit declarațiile privind „colaborarea” cu Veaceslav Platon.

„Nu-mi imaginez cum să apelezi la serviciile unui individ implicat în tot felul de scheme. Cred că a fost un afront tuturor nouă. Am înțeles că a depus și o muncă omul acela, o strategie, ca să rezolvăm problema”, a adăugat Grosu.


Reacția vine după ce ieri Stoianoglo, înainte de decizia CSP, a declarat că mereu i s-a reproșat decizia în privința lui Dodon, dar niciodată nu a fost întrebat despre cele în privința Maiei Sandu, Igor Grosu.


Pub